Nemaš masku, imaš gaće – parola snađi se

Ukrajinka koja nije imala odgovarajuću zaštitnu opremu a htela je da obavi neke poslove u pošti, problem je rešila na prilično bizaran način.

Snimak sigurnosne kamere u poslovnici kijevske „Nove pošte“, pojavio se na društvenim mrežama u ponedeljak uveče. Na snimku se vidi žena bez zaštitne maske za lice, čije nošenje je obavezno u Ukrajini posebno u zatvorenom prostoru, kako se raspravlja sa službenicom za pultom.

Očigledno iznervirana, klijentkinja nasred pošte, pred zbunjenim službenicima i ostalim klijentima, odlučuje da skine pantalone, zatim gaćice i stavlja ih na lice. Posle toga je mirno obukla pantalone kao da se ništa nije dogodilo.

Ova neobična maska očigledno je bila zadovoljavajuća po kriterijumima zaposlenih, koji su nastavili sa radom i obavili transakciju sa pomenutom ženom.

„Nova pošta“ je lokalnim medijima potvrdila ovaj neobičan događaj, ali i pokazala veliko razumevanje za klijentkinju ističući da ni na koji način ne osuđuje njeno ponašanje i da neće slučaj prijaviti policiji.

Zanimljivo je i to što je ženi bila ponuđena besplatna maska kada je ušla u poslovnicu pošte koju je ona odbila da koristi.

Jedina osoba koja će snositi posledice zbog ovog događaja je radnik pošte koji je objavio ove snimke sa sigurnosne kamere, jer kompanija smatra da je tako prekršio bezbednosne procedure i preti mu otkaz.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво