Genijalni roditeljski trikovi – zabavni i korisni u isto vreme

Roditelji vrlo često po društvenim mrežama dele fotografije koje pokazuju kako oni na originalan način zabavljaju svoju decu i u isto vreme ih drže dalje od nevolja. Neka rešenja su zaista jednostavno genijalna. Ili bolje reći genijalno jednostavna!

Džejk Vajt, otac troje mališana iz Ohaja, privukao je veliku pažnju ovom fotografijom iz automobila – pošto se njegovo troje dece stalno svađalo i tuklo na zadnjem sedištu, on im je postavio jednostavne pregrade od kartona!

Sjajan savet dala je i jedna mama koja je pokazala kako dete može da jede sladoled, a da mu ne curi po rukama – štapić je provukla kroz plastični tanjir.

Druga mama je dala predlog kako sprečiti dete da previše vremena provodi na internetu, odnosno kako da izvršava svoje obaveze – svaki dan menja šifru bežičnog interneta, a da bi je dobio, sinčić prvo mora da ispuni zadatke sa papirića.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво