Država plaća „drugi medeni mesec”

Izmučena visokom stopom razvoda, država na severu Malezije ponudiće „drugi medeni mesec” bračnim parovima koji su zapali u krizu, nadajući se da će romantični vikend u luksuznim hotelima uz obalu uspeti da im „zakrpi” brak.

Malezijska vlada ponudiće besplatan medeni mesec svim parovima pred razvodom.

Ašari Idris, vladin zvaničnik iz severne malezijske države Terenganu, potvrdio je da će bračni parovi u krizi dobiti dve noći na malezijskim živopisnim ostrvima i plažama kako bi obnovili ljubav u okviru programa „Drugi medeni mesec".

Ašari je rekao da se država nada da će program uskoro početi da se sprovodi „kako bi se rešili bračni problemi i stvorili modeli primernih porodica".

Da bi se kvalifikovali za dobijanje popravnog medenog meseca bračni drugovi „u svađi" moraju ispuniti propisane uslove.

Pre nego što se spakuju, supružnici nadležnima moraju pružiti dokaz da su zatražili pomoć od stručnih lica u bračnom savetovalištu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво