Ef-Bi-Aj priznao postojanje vanzemaljaca?

Američki Federalni istražni biro (FBI) objavio je veliki broj dokumenata u kojima se navode slučajevi bliskog susreta sa vanzemaljcima. U izveštaju iz 1950. godine stoji da su agenti našli tri leteća tanjira sa sve posadom.

Leteći tanjiri sa telima vanzemaljaca 1950. godine nađeni su u Sjedinjenim Američkim Državama, piše u upravo objavljenom dokumentu američke savezne policijske službe Ef-Bi-Aj (FBI), prenosi londonski list Gardijan.

Ef-Bi-Aj je na svom sajtu (http://vault.fbi.gov/UFO) objavio mnoštvo dokumenata iz tog perioda.

U jednom izveštaju iz 1950. godine, svedok-istražitelj američkog Ratnog vazduhoplovstva, tvrdi da su tri leteća tanjira nađena i preuzeta, a da su u njima bila i tela posade-vanzemaljaca.

U službenoj belešci, FBI dalje piše: „U svakom (letećem tanjiru) su bila po tri tela ljudskog oblika, ali visoka svega tri stope (oko 90 santimetara), odevena u veoma fini metalni materijal. Svako telo je bilo umotano na način sličan kompresionim odelima za velike brzine koja nose probni piloti".

Prema tvrdnjama vojnog istražitelja, leteći tanjiri su pali zbog delovanja „moćnog vladinog radara" u toj oblasti, koji je omeo uređaje za upravljanje svemirskim brodom.

U drugom izveštaju se navodi da je 1949. primećen pad srebrnog objekta posle čega je usledila eksplozija. Američke vazduhoplovne snage su ovaj događaj povezale sa padom dva „boinga B-29", koja su u to vreme imala manevre na većim visinama.

Predmet koji bi mogao biti meteorološki balon, pao je 1947. godine kod mesta Rozvel, u Nju Meksiku, što je od tada izvor tvrdnji da je to, u stvari, bio leteći tanjir koji su vlasti SAD zaplenile, zajedno sa vanzemaljskom posadom, piše Gardijan.

Među dokumentima je i jedan u kome se navodi da je dosta izveštaja o NLO uništeno, jer su „stizali u velikom broju" i nisu sadržali „ništa što bi interesovalo Ef-Bi-Aj", a i bilo ih je toliko da nisu imali gde da ih čuvaju.

Број коментара 41

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво