Bakica jača od šestorice lopova

Juvelirnicu u engleskom gradu Nortemptonu od lopova je odbranila jedna hrabra penzionerka! Šestorica momaka nisu stigla macolama ni da razbiju izloge na radnji, jer se na njih svojom tašnom obrušila 70-godišnja baka.

Jedna baka postala je danas centralna ličnost u britanskim medijima, pošto je udarcima tašnom uspela da otera šestoricu lopova koji su pokušavali da opljačkaju jednu zlataru.

„Stajala sam i pričala sa jednom ženom, kada sam čula komešanje. Onda sam ugledala šest mladića na motorima. U prvom momentu mi se učinilo da su jednog od njih napali ostali motociklisti. Bila sam iznenađena što niko od prolaznika ne reaguje", ispričala je hrabra baka istakavši da je, kada je shvatila da je u stvari pljačka u toku, bila još više ljuta, piše Dejli mejl.

„Ne mogu da verujem da su ti mladi ljudi pomislili da će moći da izvedu pljačku u po bela dana!", ljutito je rekla penzionerka.

Na snimcima načinjenim od strane prolaznika, vide se lopovi kako usred dana lome izloge zlatare u engleskom gradu Nortemptonu.

U jednom trenutku, na scenu je stupila „junakinja sa tašnom", kako su mediji nazvali baku.

Baka sa maramom na glavi pojavila se iznenada, pretrčala preko ulice i mrtva hladna ih napala. Držeći crnu tašnu obema rukama, počela je da udara kradljivce.

Lopovi su potom seli na motore i odvezli se, a jedan od njih je u panici pao sa motora. Tada su ostali očevici skupili hrabrost i zadržali ga do dolaska policije.

Ostala petorica lopova ubrzo su uhapšena, bez plena, navodi lokalna policija.

Britanski mediji koji su razgovarali sa „junakinjom" čuvaju njen identitet u tajnosti.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво