Читај ми!

Korisnici besni – novi „ajfon“ se savija u džepu!

Vlasnici novog „ajfona 6 plus“ neprijatno su se iznenadili kada su otkrili da im se telefon savio nakon nekoliko sati provedenih u džepu. Besni korisnici na društvenim mrežama su se „zahvaljivali“ kompaniji „Epl“ na novim „fleksibilnim ekranima“ svojih telefona.

Na društvenim mrežama su se pojavili negativni komentari vezani za „ajfon 6 plus“. Nekoliko vlasnika ovog čuda od tehnike tvrde da im se telefon savio.

„Telefon mi je nekoliko sati bio u džepu, a ja sam sedeo i sada je sav savijen“, napisao je jedan korisnik.

Korisnici nagađaju da su nov, tanji model i upotreba aluminijuma u njegovoj izradi razlozi zbog kojih se novi „ajfon 6 plus“ deformiše kada je u džepu.

Sajt Mekrumors piše da se „mali, ali rastući broj vlasnika novog 'ajfona 6 plus' žalilo da im se telefon savio, samo dan nakon što je pušten u prodaju“.

„Spustio sam telefon na sto i tek tada sam video da se telefon potpuno deformisao“, navodi jedan korisnik na sajtu.

Vlasnici novog „ajfona“ na Tviteru su počeli da se žale, ali i šale sa problemima novog telefona, a neki su kontaktirali i Tima Kuka, izvršnog direktora „Epla“.

„Ćao, Time, apsolutno obožavam novi 'ajfon 6 plus'. Omiljena opcija mi je ta što ima fleksibilan ekran“, napisao je šaljivo jedan korisnik.

Naravno, veći je broj korisnika koji kažu da su oduševljeni novim modelom i da nemaju nikakvih problema sa ekranom.

„Nosio sam 'ajfon 6 plus' celih pet dana u džepu, dok sam se vozio na rolerkousterima i toboganima u 'Diznilendu' i nije se savio“, napisao je Pancer na Tviteru.

„Epl“ još nije odgovorio na žalbe korisnika.

Ova kompanija je objavila da je već prodala preko 10 miliona novih „ajfona“ i da je time oborila sve rekorde. Klasičan model „ajfona 6“ košta 199 dolara, dok model sa ekranom od 5,5 inča, „ajfon 6 plus“, košta 299 dolara.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво