Читај ми!

Legenda Čelsija, Džon Teri odao počast „najboljem vlasniku“, Romanu Abramoviču

Bivši defanzivac Čelsija i Engleske, Džon Teri, oglasio se na Instagramu nekoliko sati pre klupskog debija na domaćem terenu protiv ogorčenog rivala Totenhem Hotspura da se zahvali bivšem vlasniku Romanu Abramoviču i direktorki Marini Granovskoj.

Bivši Čelsijev kapiten u penziji podelio je neke od najznačajnijih trenutaka fudbalskog kluba koje su provieli sa Rusom. U maju je Abramovič prodao Čelsi za rekordnih 5,4 milijarde dolara konzorcijumu američkog biznismena Toda Bolija.

Ovim je okončan skoro dvadesetogodišnji mandat na Stamford Bridžu, nakon što je Abramovič prvi put ponudio klub na prodaju, neposredno pre nego što mu je vlada Velike Britanije zamrzla imovinu zbog navodnih veza sa predsednikom Vladimirom Putinom.

Nakon što je vlast predata Boliju i njegovoj grupi, Granovskaja je napustila svoju funkciju, kao i još jedan bliski Abramovičev saradnik u upravi kluba, Brus Bak.

U svojoj objavi, Teri, koji je igrao za Plave od 1998. do 2017. i koga je kada su osvojili prvu titulu u Premijer ligi 2004-2005 Žoze Murinjo postavio za kapitena, zahvalio se direktorskom triju, kao i Judžinu Tenenbaumu i uticaju koji su imali u preporodu kluba.

„Dok ulazimo u novu eru pod novim vlasnicima, želim da iskoristim ovu priliku da kažem veliko hvala Marini, Brusu i Judžinu za sav njihov fantastičan i naporan rad u našem velikom fudbalskom klubu“, počeo je Teri.

„Svi vi ste nam pomogli da postanemo najbolji i osvojimo sve trofeje u svetskom fudbalu“, dodao je.

„Ovo ne bi bilo moguće bez vašeg velikog rada i strasti tokom vašeg boravka u Čelsiju“, naglasio je Teri, pre nego što se direktno obratio Abramoviču.

„Romane. Šefe... reči nikada neće biti dovoljne da ti izrazim svoju zahvalnost. Podrška koju ste mi pružili, kako na terenu tako i van njega, ostaće sa mnom zauvek“, naglašava Teri.

„Stvorili ste muški tim, ženski tim i akademiju svetske klase, omogućavajući nam svima da budemo najbolji i ispunimo svoje snove“.

„Vaše nasleđe i ime će se pamtiti zauvek. Vi ste najbolji vlasnik na svetu. Hvala vam na svemu“, završio je Teri, nabrajajući uspomene „koje ćemo svi čuvati zauvek“.

Teri je potom poželeo sreću Boliju, novom vlasniku, kao i igračima u njihovom prvom meču u sezoni koji je završen nerešenim rezultatom 2:2 zahvaljujući golu Harija Kejna u 96. minutu, a koji je bio obeležen sukobima između nekadašnjeg menadžera Čelsija, Antonija Kontea i sadašnjeg, Tomasa Tuhela.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво