Читај ми!

Bez kralja valja! Devojačko veče španskih kraljevskih dama

Španska kraljevska porodica je na godišnjem odmoru koji provodi tradicionalno na Balearima. U odsustvu kralja Felipea, koji je službeno u Kolumbiji, na inauguraciji novog predsednika te države, četiri dame su sebi upriličile pravo devojačko veče, u laganim letnjim mini haljinama i espadrilama.

Četiri najvažnije žene u životu španskog kralja: majka Sofija, supruga Letisija i ćerke Leonor i Sofija lepo provode vreme dok je on na službenom putu.

Za uživanje u pravoj devojačkoj večeri kralj bi bio suvišan. Poslednji put četiri dame su izašle zajedno pre tri godine, kada su u bioskopu gledale film Kralj lavova, prenose španski mediji.

Ovoga puta napustile su rezidenciju Marivent i otišle u jedan od najboljih restorana u Palma de Majorki u kojem su provele veče.

Kraljica Letisija, prestolonaslednica Leonor i infantkinja Sofija odabrale su za ovu priliku šarene letnje mini haljinice od laganog lepršavog materijala i omiljenu letnju obuću, espadrile.

I baka Sofija je bila u sličnom stilu u šarenom kompletu sa širokim pantalonama.

Samo dva dana ranije, pre kraljevog odlaska, cela porodica je bila na još jednom zajedničkom izlasku, a društvo im je pravila i Filipova tetka, princeza Irena od Grčke, sestra kraljice Sofije.

Prestolonaslednica princeza Leonor, koja ove godine puni 17 godina, glavna je tema španskih medija tokom celog leta.

Trenutno je na raspustu, a krajem meseca vraća se u koledž u Velsu, gde se školuje od prošle godine.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво