Читај ми!

Boris Džonson i njegova supruga Keri očekuju drugu bebu

Na svom profilu na Instagramu supruga britanskog premijera Borisa Džonsona je objavila da očekuju drugu bebu, kao i da je početkom godine imala spontani pobačaj, prenose britanski mediji.

U svojoj objavi na Instagramu Keri Džonson je navela da ovog Božića očekuju prinovu, odnosno, „bebu dugu“, što je izraz koji se koristi za dete koje je rođeno pošto je majka imala pobačaj ili beba bila mrtvorođena.

Keri je otkrila i da je početkom godine imala spontani pobačaj koji ju je, kako navodi, potpuno „slomio“.

„Osećam se neverovatno blagosloveno što sam ponovo trudna, ali bila sam strašno napeta i uplašena“.

Dodala je: „Pitanje potomstva može biti zaista teško za mnoge ljude, posebno kada na društvenim mrežama, poput Instagrama, izgleda kao da svima drugima sve ide dobro".

„Bilo mi je pravo zadovoljstvo da čujem reči utehe od ljudi koji su takođe doživeli gubitak, pa se nadam da bi ova moja objava makar malo mogla da pomogne i drugima“, naglasila je Keri Simonds Džonson.

Bračni par Džonson je krajem aprila 2020. godine dobio sina, nazvanog po lekarima koji su premijeru spasli život kada je bolovao od kovida 19.

Premijer je uvek odbijao da kaže koliko ukupno ima dece. Osim najmlađeg Vilfreda, veruje se da je on otac najmanje petoro dece iz prethodne dve veze.

Iz braka sa Marinom Viler sa kojom se oženio 1993. godine ima četvoro dece, a ima i ćerku iz veze sa Helen Mekintajer.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво