Читај ми!

Porodica Bajden ostala bez svog omiljenog ljubimca Čempa

Američki predsednik Džo Bajden i prva dama Džil Bajden objavili su da je njihov najstariji porodični pas Čemp uginuo u njihovom domu u Delaveru.

Porodica Bajden je imala dva nemačka ovčara, Čempa i Mejdžora koji su se zajedno s njima iz Delavera preselili u Belu kuću kada je Džo Bajden postao predsednik. Međutim, posle par incidenata koje je izazvao Mejdžor, oba psa su vraćena na porodično imanje.

Danas su Džo i Džil Bajden objavili da je njihov voljeni Čemp uginuo.

Čemp je još kao štene, 2008. godine ušao u dom Bajdenovih, ubrzo nakon što je Džo Bajden postao potpredsednik Sjedinjenih Država.

„Bio je naš stalni dragi pratilac poslednjih 13 godina koga je obožavala cela porodica Bajden. Iako je Čempova snaga poslednjih meseci bledela, kad god bismo ušli u prostoriju, istog trena bi ustao da nas pozdravi, mašući repom željan da ga pomazimo po glavi ili da ga češkamo po stomaku.

Gde god da smo išli uvek je bio uz nas i uvek je sve bilo bolje kada je on bio pored nas. Bilo mu je dovoljno da se smesti pored naših nogu ispred kamina na kraju dana, da nam bude podrška tokom sastanaka ili da se sunča u dvorištu Bele kuće.

U mlađim danima najviše je voleo da jurca za lopticama za golf na terenu ispred Mornaričke opservatorije ili da jurca za našim unucima po dvorištu u Delaveru.

Bio je pored nas i kada smo bili najsrećniji i kada smo imali teške dane, osećajući svaku našu emociju.

Volimo našeg slatkog, dragog momka i uvek će nam nedostajati“, naveli su u svom saopštenju Džo i Džil Bajden.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво