Читај ми!

Meril Strip bila u depresiji tokom snimanja filma „Đavo nosi Pradu“

Jedna od najzanimnjivijih uloga tokom karijere duge 45 godina, za Meril Strip svakako je ona u filmu „Đavo nosi Pradu". Ipak, kako je glumica nedavno priznala, kroz taj angažman prošla je mukotrpno.

Glumica je uoči petnaestogodišnjice izlaska filma Đavo nosi Pradu (The Devil Wears Prada) podelila neka začuđujuća iskustva sa snimanja.

Trostruka dobitnica Oskara, Meril Strip (71), objasnila je da je ustvari bila depresivna glumeći Mirandu Pristli u komičnom filmu u kojem su glumili i En Hatavej, Stenli Tuči i Emili Blant.

Da bi ušla u karakter, filmska zvezda je koristila neobičan metod - bila je „ledeni lik" na snimanjima, ali i mimo kamera.

„Bilo mi je strašno! Bila sam tako jadna u svojoj prikolici, odvojena od drugih glumaca. Čula sam kako se zabavljaju, smeju... Bila sam tako depresivna! Rekla sam sebi u jednom trenutku da je to cena koju plaćate zbog toga što ste šef", ispričala je Meril.

„To je bio moj poslednji put da sam u karakter lika ulazila takvom metodom", izričita je glumica.

I uprkos tom teškom periodu kroz koji je prošla gradeći karakter za koji se često navodi da je napravljen po uzoru na Anu Vintur, urednicu magazina Vog, za tu ulogu bila je nominovana za Oskara.

Glumica, kojoj je na filmu pretpostavljena na poslu bila „ledena" Miranda, i koja je tumačila ulogu novinarke početnice,  En Hatavej (38), izjavila je da ju je metoda koju je Meril koristila i uz koju je konstantno izgledala i delovala zastrašujuće - činila preplašenom na snimanjima. 

„Ali znala sam da je sve što je činila, činila da odigra taj lik što bolje", dodala je En.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво