Читај ми!

Klunijevi "merkaju" imanje u Provansi

Nagrađivani glumac, reditelj, scenarista i zapaženi filantrop, Džordž Kluni, poput ostalih holivudskih zvezda, stalno uvećava svoju imovinu, kupovinom nekretnina u različitim delovima sveta.

U aprilu 2021. Džordž i Amal Kluni našli su se na naslovnim stranama svih časopisa, jer su pokazali interesovanje za imanje u ruralnoj oblasti Francuske, poznatom kao "Domaine le Canadel". Imanje je iz 18. veka, nalazi se u srcu Provanse, na oko sat vremena vožnje od Sen Tropea.

Vrednost kuće procenjena je na 9,5 miliona američkih dolara, sadrži sve što bi par želeo, uključujući privatnu šumu, maslinjak i vinograd.Tu su 72 metra dugačak otvoreni bazen, teniski teren, vikendica i bašta lavande.

Na imanju se nalaze seoska kuća iz 18. veka, ribnjak, kao i nekoliko hektara vinove loze, a celo imanje ima 170 hektara.

„Nadam se da ću upoznati ovaj popularni par", rekao je lokalni zvaničnik gradića Var.

Ako pazare imanje u Provansi, Klunijevima će prve komšije biti, američki reditelj i producent Džordž Lukas, koji ima dvorac u kome planira da otvori hotel, kao i bivši par Anđelina Džoli i Bred Pit, koji imaju imanje od 2008. godine.

Pored nekretnina y Njujorku, na Floridi, u Meksiku, u Engleskoj, na jezeru Komo u Italiji, na redu je retro kuća u Provansi, u Francuskoj. Kuća u Provansi, biće još jedna od nekretnina koju poseduje atraktivni par, advokatica Amal Kluni i holivudski glumac Džordž Kluni.

U svojoj impresivnoj 40-godišnjoj karijeri, Kluni je zaradio puno novca, koji je uložio u nekretnine. Glumac je prvi put 2012. godine, pružio priliku javnosti da „zaviri", u njegov privatni život. Tada je pričao o svojoj porodici, karijeri i interesovanjima.

Kluni je kupio kuću u Los Anđelesu tokom svojih prvih glumačkih godina, a izabrao je dvorac koji je dobro skriven od znatiželjnih pogleda fotografa. Impresivno trospratno imanje sadrži otvoreni bazen, košarkaško igralište, prostoriju za bioskop i veliku baštu.

Njegova vila u LA-u sadrži prostranu kuhinju sa ostrvskim barom i barom za doručak u kome glumac voli da popije jutarnju kafu.

Magazin Pipl dva puta je glumca proglašavao najseksepilnijim muškarcem.

Nije tajna da je glumac ljubitelj italijanske kulture, venčao se sa suprugom Amal Kluni u Veneciji 2014. godine.

Na jezeru Komo, Kluni je kupio kuću za 13,5 miliona dolara, a to je dom iz 18. veka. Luksuzno imanje sa 25 soba ima otvoreni bazen, teniske terene, teretanu i garažu, gde glumac čuva svoju bogatu kolekciju starinskih motora.

Pooseduje i kuću u Meksiku, plaćenu 100 miliona dolara.Tako je provodio slobodne dane tokom zimskog perioda.

Kuću je dizajnirao poznati arhitekta Ričard Logoreto, centralno dvorište ima spoljni kamin sa bazenom koji gleda na okean.

Par je 2014. godine kupio kuću u Engleskoj, gde je i započeo svoj zajednički život.

Najnovija investicija Džordža i Amal Kluni je luksuzni njujorški stan u novoizgrađenoj 53. ulici u staklenom neboderu, koji je završen 2018. godine.

Luksuzna stambena zgrada nalazi se pored sedišta Ujedinjenih nacija, što je čini idealnom lokacijom za međunarodnog advokata za ljudska prava Amal, koja predaje na Pravnom fakultetu u Kolumbiji.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво