Читај ми!

Oskarovac i možda guverner – Teksašani žele Metjua Mekonahija

Metju Mekonahi mogao bi da krene stopama Arnolda Švarcenegera i uđe u političke vode, a nova anketa pokazuje da bi imao ogromnu prednost u guvernerskoj trci u Teksasu.

Dok Metju Mekonahi vaga da li da uđe u politiku i kandiduje se za guvernera Teksasa, možda bi nova anketa mogla da ga mu pomogne u odluci.

Pedesetjednogodišnji holivudski glumac i rođeni Teksašanin, koji već neko vreme razmišlja o političkom angažmanu, izraziti je favorit ispitanika u anketi Dalas morning njuza i Univerziteta u Teksasu.

Čak 45 odsto učesnika ankete reklo je da bi glasalo za Mekonahija, naspram 33 odsto onih koji bi stali iza trenutnog guvernera Grega Abota.

Ostatak je rekao da bi glasao za nekog drugog kandidata.

Iako za sada nije preduzeo nikakve korake, podaci pokazuju da oskarovac ima dvocifreno vođstvo u odnosu na republikanskog guvernera.

„Metju Mekonahi dobija ogromnu podršku zbog svoje popularnosti i prepoznatljivosti imena, koje izaziva ponos i predstavlja uspeh čitavog Teksasa“, kaže politički analitičar Mark Ovens za Dalas morning njuz.

Ukoliko bi se zaista kandidovao i pobedio, glumac bi postavio i važan presedan da neko izvan dve najveće partije može da dospe do visoke funkcije.

Mekonahi je ranije kritikovao i demokrate i republikance, osuđujući čitav politički sistem koji vidi kao glavni problem i razlog zašto su ljudi izgubili poverenje u političare.

„Obe strane su izgubile naše poverenje, što je dovelo do toga da smo izgubili poverenje u nas kao narod“, rekao je nedavno u emisiji Hju Hjuit šou.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво