Читај ми!

Bivša žena Džefa Bezosa i jedna od najbogatijih žena na svetu udala se za profesora hemije

Mekenzi Skot, bivša supruga osnivača „Amazona“ Džefa Bezosa, udala se za profesora hemije iz Sijetla Dena Džuveta.

Vest je objavljena na sajtu neprofitne organizacije Giving Pledge, preko koje je Mekenzi Skot do sada donirala oko četiri milijarde dolara.

„Den je sjajan čovek i veoma sam srećan zbog njih dvoje“, napisao je njen bivši suprug Džef Bezos, jedan od najbogatijih ljudi na svetu.

Džuvet je profesor hemije već decenijama, a već neko vreme predaje u školi „Lejksajd“, koju pohađaju deca Mekenzi Skot i Džefa Bezosa.

Mekenzi, čije se trenutno bogatstvo procenjuje na 53 milijarde dolara, postala je jedna od najbogatijih osoba na svetu nakon što se 2019. godine razvela od Bezosa i dobila 4 odsto akcija „Amazona“.

Nekoliko puta je već rekla da namerava da pokloni najveći novca, a do sada je finansirala mnoge humanitarne organizacije.

Bila je udata za Bezosa 25 godina i pomogla mu je da osnuje „Amazon“ 1994. godine.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво