Читај ми!

I glumica Lori Lohlin zbog mita i korupcije otišla u zatvor

Zvezda sitkoma „Puna kuća“ glumica Lori Lohlin otišla je na izdržavanje dvomesečne zatvorske kazne zbog nezakonitog pokušaja da upiše ćerke na fakultet.

Poznati bračni par, Lori Lohlin i Masimo Đanuli izgubili su bitku na sudu u slučaju optužbe da su Riku Singeru platili pola miliona dolara da falsifikuje sportske rezultate njihovih ćerki i kao uspešne veslačice upiše na Univerzitet Južne Kalifornije.

Lori Lohlin je otišla u isti zatvor u kome je i njena koleginica Felisiti Hafman odslužila kaznu od 11 dana tokom koje je morala da poštuje sva pravila, uključujući buđenje u pet sati i nošenje zatvorske uniforme, kako prenosi En-Bi-Si njuz.

Njen suprug, Masimo Đanuli je osuđen na pet meseci zatvora, 250 sati društveno korisnog rada i novčanu kaznu od 250.000 dolara. Lori će uz dvomesečni boravak u zatvoru morati da odradi još 100 sati društveno korisnog rada i plati kaznu od 150.000 dolara. Ukupno je 57 osoba optuženo za koruptivni skandal oko upisa na fakultet.

„Donela sam groznu odluku. Želela sam da ćerke na nepravedan način upišem na fakultet. Volela bih da mogu da vratim vreme unazad i neke stvari uradim drugačije, ali mogu samo da preuzmem odgovornost i krenem napred“, pokajnički se izjasnila Lohlin na sudu u avgustu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво