Читај ми!

Neobičan poklon Kanje Vesta za ženin 40. rođendan

Kanje Vest je bio vrlo maštovit u odabiru poklona za 40. rođendan svoje supruge Kim Kardašijan i opredelio se za hologram njenog pokojnog oca Roberta Kardašijana.

Kako je Kim navela u objavi na Tviteru, Kanje joj je poklonio najmaštovitiji poklon koji je ikada dobila u životu, a koji izgleda kao posebno iznenađenje iz raja.

„Toliko je stvaran. Preslušavala sam poruku iznova i iznova, preplavljena emocijama“, priznaje poznata rijaliti zvezda.

Otac joj je preminuo od raka 2003. godine kada je Kim imala 22 godine.

Hologram Roberta Kardašijana poručuje ćerki da je ponosan što je postala advokat i što je toliko toga postigla u životu, ali i što se udala za najgenijalnijeg čoveka.

„Imaš 40 godina i potpuno si odrasla. Izgledaš prelepo, baš kao i kad si bila devojčica. Pazim na tebe i na tvoje sestre i braću i decu svakog dana“, govori Robertov hologram u videu koji je Kim Kardašijan podelila na svom profilu na Tviteru.

Otac ju je takođe pohvalio što se „povezala sa svojim korenima i podržala Jermeniju“. Video se završava porukom da svom bratu i sestrama, Kloi, Kortni i Robertu, prenese da ih voli i da „ne zaborave da se redovno mole“. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво