Читај ми!

Pismo ocu uključeno u slučaj, Megan Markl traži odlaganje suđenja

Vojvotkinja od Saseksa tražila je odlaganje početka suđenja povodom tužbe koju je podnela protiv britanskih novina zbog objavljivanja odlomaka pisma koje je napisala ocu.

Megan je podnela zahtev uoči preliminarnog ročišta o slučaju zakazanom za sutra, navodi se u sudskim dokumentima, prenosi AP. 

Takav potez dolazi nakon presude kojom se dozvoljava da se knjiga, o odluci vojvotkinje i njenog supruga princa Harija da se povuku sa kraljevskih dužnosti - takođe uključi u slučaj.

Megan je optužila Mejl on sandej i izdavača novina za kršenje autorskih prava, zloupotrebu privatnih podataka i kršenje zakona o zaštiti podataka Ujedinjenog Kraljevstva.

Novine su objavile odlomke pisma koje je Megan napisala ocu nakon njenog i Harijevog venčanja u maju 2018. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво