Читај ми!

Češka ministarka nazvala premijera idiotom, mislila da je mikrofon isključen

Ministarka zadužena za rad i socijalna pitanja Češke, tokom intervjua kada je mislila da su kamere i mikrofoni isključeni, kritikovala češkog premijera i nazvala ga idiotom.

Jana Malačova, članica Vlade Češke, oštro je kritikovala rad premijera države Andreja Babiša, prenosi portal Tekdeeps.

„Sve to je nered koji je Babiš napravio. I sada svi moramo to da ližemo. On je idiot, izvinite", rekla je Malačova na kraju intervjua misleći da su kamere i mikrofoni isključeni.

Novi komentar već je napravio haos na društvenim mrežama, naročito među pripadnicima češke opozicije.

Tako je, na primer, Miroslav Kalousek napisao na Tviteru: „Pitam se kako treba nazvati ministre koji su voljni da ostanu u vladi osobe o kojoj imaju ovakvo mišljenje.“

Ovo nije prvi put da varnice sevaju na relaciji ministarke Malačove i premijera Babiša.

Babiš je u maju, u izjavi za dnevnik Pravo, kritikovao ministarku: „Mnogo me je razočarala gospođa Malačova, koja se ponašala protivzakonito tokom ove krize.“

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво