Dolf Lundgren odlučio da stupi u treći brak sa 38 godina mlađom devojkom

Zvezda akcionih filmova, šezdesetdvogodišnji glumac, Dolf Lundgren verio se u Švedskoj sa dvadesetčetvorogodišnjom Emom Krokdal.

Srećnu vest slavni snagator je podelio na svom profilu na Instagramu, gde na zajedničkoj fotografiji buduća mlada pokazuje prsten na ruci. „Nešto vrlo posebno se dogodilo ovde u Švedskoj“, kratko je prokomentarisao Lundgren objavljenu fotografiju.

Među prvim stigla je čestitka od kolege Silvestera Stalonea. Međutim, bilo je i onih koji su slučajno ili namerno, pitali da li mu se to ćerka verila.

„Čestitam tvojoj ćerki i njenom partneru", napisao je jedan pratilac. „Ćerka ti lepo izgleda", „Da li je ovo tvoja starija ćerka?", pitali su neki. Ali, naravno, verni obožavaoci Dolfa Lundgrena od srca su čestitali i poželeli sve najbolje u budućem braku.

Poznati akcioni heroj inače iz braka sa dizajnerkom nakita Anetom Kvajberg ima dve ćerke, Gretu i Idu koja takođe ima 24 godine i mnogima se čini da dosta liči na njegovu verenicu. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво