Kevin Spejsi stigao u Beograd, posetio Narodno pozorište

Oskarovac Kevin Spejsi trenutno boravi u Beogradu, a jedan od najboljih glumaca današnjice posetio je Narodno pozorište, gde je dobio poziv da prisustvuje premijeri predstave „San letnje noći“.

Spejsi boravi u Beogradu u privatnoj poseti, jer su mu američki prijatelji i reditelji preporučili da poseti srpsku prestonicu. Kako RTS saznaje, došao je iz Izraela, a u srpskoj prestonici će se zadržati dva dana.

Današnje lepo vreme glumac je iskoristio da prošeta srpskom prestonicom, a svratio je i u Narodno pozorište, gde je dobio poziv da prisustvuje sutrašnjoj premijeri predstave San letnje noći, u režiji Kokana Mladenovića.

„Iznenada, danas u toku probe ušao je u pozorište Kevin Spejsi, iznenada“, napisala je jedna gospođa koja je fotografiju sa oskarovcem postavila na Fejsbuk.

Holivudski velikan se od 2017. godine kada su usledile optužbe za seksualno napastvovanje, povukao sa javne scene.

Glumac Entoni Rep tvrdio je da ga je Spejsi seksualno napastvovao 1986. godine kada je imao 14 godina. Oskarovac se tada oglasio i rekao da se ne seća tog susreta, ali da duguje izvinjenje mlađem kolegi ako je to istina.

Sud je prošle godine odbacio optužbu protiv slavnog glumca.

Nakon toga, u javnost je izašlo još nekoliko osoba koje su Spejsija optužile za seksualno uznemiravanje.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво