Читај ми!

Dug put do uzroka smrti

Policija ne objavljuje detalje istrage o smrti Vitni Hjuston, niti rezultate autopsije. Očiglednih znakova trauma nema, čekaju se rezultati toksikoloških analiza. Uzrok smrti najranije za nekoliko nedelja. Mediji: Kombinacija lekova i alkohola fatalna.

Sudski veštaci i dalje istražuju uzrok smrti pevačice Vitni Hjuston, kojoj su sinoć, na dodeli Gremi nagrada, odala počast neka od najvećih imena u muzičkoj industriji.

Dok nadležne službe pedantno proveravaju dokaze, američki mediji spekulišu da je za divu fatalna bila kombinacija alkohola i prepisanih lekova.

Beživotno telo slavne pevačice pronađeno je u subotu u hotelu „Hilton", ali zvaničnici za sada odbijaju da objave druge detalje o stanju sobe ili eventualnim dokazima.

Kako prenose agencije, rezultati autopsije neće još biti objavljeni na zahtev policije koja istražuje smrt.

Zamenik glavnog istražitelja Ed Vinter rekao je kratko medijima da na telu pevačice nije bilo očiglednih znakova trauma ali da se čekaju toksikološki rezultati – što bi moglo da potraje nedeljama – pre utvrđivanja uzroka smrti.

Sa druge strane, kako prenosi sajt TMZ, pevačicinoj porodici je navodno u kancelariji veštaka sudske medicine u Los Anđelesu rečeno da u plućima preminule nije pronađeno dovoljno vode da bi se zaključilo da se udavila.

Sudski veštaci veruju da je pevačica i glumica umrla pre nego što joj je glava pala u vodu.

Telo pevačke zvezde trebalo bi da bude prebačeno u Atlantu u utorak kako bi tamo bila sahranjena.

Vitni Hjuston pronašađena je u njenoj hotelskoj sobi u subotu, svega nekoliko sati pre nego što je trebalo da se pojavi na gala večeri uoči dodele Gremija.

U nedelju ujutru, ćerka Vitni Hjuston prevezena je u bolnicu u Los Anđelesu i kasnije puštena. Porodični prijatelj rekao je da je 18-godišnja Bobi Kristina Braun u bolnicu smeštena zbog stresa i anksioznosti.

Ćerka pevačke zvezde i repera Bobija Brauna pratila je majku na više događaja uoči dodele Gremija prošle sedmice.

Sinoćna dodela Gremi nagrada više je izgledala kao bdenje, a brojne muzičke zvezde odale su počast prerano preminuloj koleginici i prijateljici.

Voditelj svečanosti El-El Kul Džej najavio je snimak nastupa Vitni Hjuston sa dodele Gremija 1994. godine. Diva je tada pevala hit I Will Always Love You.

Zatim je pevačica Dženifer Hadson izvela istu baladu i nastup završila rečima: „Vitni, volimo te".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво