Читај ми!

Rijanina luksuzna modna linija posle dve godine odlazi u zaborav

Luksuzna modna scena definitivno je u defanzivi. Deo ponude Rijaninog „Fentija“, još jedna je ekskluzivna linija koja je ukinuta.

Modna linija popularne pevačice, lansirana 2019. godine, ušla je u istoriju kao prvi luksuzni brend koji vodi crna žena, javlja Gardijan.

Oslanjajući se na glad novih generacija za inkluzivnošću i raznolikošću, Rijana je bez napora osvojila pripadnike generacije Zed.

To je ujedno bila tek druga luksuzna modna kuća koju je francuski konglomerat LVMH pokrenuo od nule. Prva je bila sinonim elegancije, luksuza i visoke mode, kompanija „Kristijan Lakroa“, 1987. godine.

Nakon nagrada za luksuzni ogranak kuće „Fenti“, iznenađujuće je da je Rijanina ekskluzivna modna linija delimično žrtva pandemije.

Brend poznat po obući, odevnim komadima od teksasa i naočarima borio se sa problemima u snabdevanju, a pevačica koja živi u Sjedinjenim Američkim Državama nije mogla da putuje kako bi sarađivala sa pariskim modnim timom.

Tokom konferencije za medije održane u oktobru, glavni finansijski direktor konglomerata LVMH, Žan Žak Gujoni, nagovestio je da luksuzna linija brenda „Fenti“ ima problema kao i svaka druga mlada linija.

„Počeli smo u potpunosti od nule. Očigledno imamo veliku pomoć od Rijane, ali rekao bih da je linija još u fazi stvarnog definisanja ponude“, istakao je Gujoni.

Jedan od važnih faktora je svakako bila i cena koja je bila iznad onoga što su Rijanini obožavaoci mogli da priušte. Na primer, farmerke su koštale oko 340 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво