Marina Mićanović na nedeljama mode u Njujorku i Parizu

Nakon što je 6. septembra predstavila kreacije na Njujorškoj nedelji mode u popularnom "Pier 59 Studios", modna dizajnerka Marina Mićanović sprema reviju za 28. septembar koja će, u okviru Nedelje mode u Parizu, biti održana u ekskluzivnom prostoru "Salons Marceau".

Dizajnerka Marina Mićanović već nekoliko godina živi i stvara na njujorškoj adresi, gde je uspela odlično da se pozicionira i organizuje više zapaženih revija.

Nekoliko puta imala je revije na Njujorškoj nedelji mode, a učestvovala je i u velikom humanitarnom projektu za obnovu srpske crkve u Njujorku.

Ovog septembra ima dve modne revije u najznačajnijim svetskim modnim centrima – Njujorku i Parizu.

„Prošle godine sam najavila saradnju sa 'Flajing solo', koji u Sohou okuplja talentovane dizajnere iz svih krajeva sveta. To sam i realizovala, a rezultat te saradnje je ova revija na Nedelji mode u Njujorku. Prepuna sam emocija i zaista sam privilegovana da sam se našla u ovakvom okruženju i sa ovakvim ljudima. Bilo je mnogo posetilaca i tek sam naknadno saznala da neki moji prijatelji uopšte nisu mogu da uđu, tolika je gužva bila“, rekla je Mićanovićeva posle njujorške revije.

Kolekcija koju je predstavila publici u Njujorku, autorski se oslanja na prethodne njene radove sa pečatom koji je utisnula u sve kreacije od svojih stvaralačkih početaka.

Geometrijske forme i volumen u krojevima su „upakovani“ u raskošni brokat i štof. Najviše su zastupljeni dugački mantili, prsluci, suknje i haljine. Kolekcijom dominiraju crna, bela i metaliksiva.

U izradi modela primenjena je lakovana koža koja im daje autentičnost i prepoznatljivost, a moderan i unikatan dizajan i nosivost modela su karakteristika ove kolekcije namenjene sezoni jesen/zima 2021.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво