Verenički pirsing?!

U eri privatnosti rasute po društvenim mrežama, korisnici se utrkuju da osmisle što neobičniji način da proslave ili objave veridbu. Jedan od poslednjih trendova umesto prstena, nalaže verenički pirsing!

Веренички пирсинг?! Веренички пирсинг?!

Neki parovi izbegavaju prstenje i odlučuju se za pirsing na domalom prstu, a ima i onih koji su na isti način zamenili burme.

Sve češće se na rukama devojaka koje se hvale na Instagramu da se svadba bliži, mogu videti kamenčići kakvi bi bili na vereničkom prstenju.

Postupak kojim se postavlja naziva se dermalni ili mikrodermalni pirsing. Reč je o „utiskivanju“ nakita u kožu koje je izvodljivo svuda na telu. Naravno, treba voditi računa o tome da na nekim mestima može da smeta. 

Takođe, treba pažljivo odabrati nakit koji se „ugrađuje“ jer se ne može, poput drugih pirsinga, promeniti lako. Razlog za to je tkivo koje okruži ovakav pirsing. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво