Читај ми!

Odlaže se četvrto veče Beer Festa

Zbog obilnih padavina u toku prethodne noći, kao i u toku današnjeg dana, četvrto veče Belgrade Beer Festa neće biti održano po planu.

Sve zone festivala će 21. avgusta iz bezbednosnih razloga biti zatvorene, a poslednje veče festivala biće održano u ponedeljak, 22. avgusta, u saradnji sa gradskim službama, navodi se u saopštenju organizatora.

Program poslednje večeri Festivala u ponedeljak, 22. avgusta, biće održan po izmenjenom rasporedu.

Kapije će biti otvorene već u 18 sati, dok na glavnoj bini program počinje već u 19 časova, kada nastupa "Quenn Real Tribute".

Nakon toga, celokupan program glavne bine biće održan ranije u odnosu na planirano vreme, te će Konstrakta i „Zemlja Gruva" izaći na scenu već u 20.30, „Sanšajn"u 22, a Festival će zatvoriti "E-Play" koncertom u 23.15.

Svi detalji o održavanju programa na ostalim festivalskim zonama biće objavljeni sutra u toku dana.

Beogradski festival piva u toku prethodne tri večeri ugostio više od 200.000 ljudi, koji su, uprkos vrućinama i promenljivim vremenskim uslovima, pokazali kako izgleda festivalski provod u Beogradu.

Ulaz u Klaud i Koncertnu zonu Belgrade Beer Festa je slobodan, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje na festivalu do kraja njegovog trajanja isključivo gotovinom i platnim karticama.

U prodaji se i dalje nalazi još mali broj VIP ulaznica po ceni od 1.500 dinara.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво