Читај ми!

„Čarolija“ orkestra Aleksandra Dujina i Nevene Reljin

Posle četiri meseca od spota za pesmu „Ti si moja molitva“, predstavljen je još jedan muzički video, za pesmu „Čarolija" sa studijskog albuma Aleksandra Dujin orkestra i Nevene Reljin „Zvuci kao boje“ (PGP RTS, 2021)

„Iskreno se nadam da će svi koji pogledaju ovaj naš spot moći da utonu u zvuke i slike bajkovite pesme Čarolija, da će im prijati da upiju harmoniju i melodiju ove pesme, i da će osetiti emotivnu posvećenost svih aktera ispred i iza kamere. Takođe verujem da se kroz toplinu Neveninog vokala - na trenutak može pobeći iz aktuelne, prilično monotone realnosti u kolorite virtualnosti, koje smo ponudili ovim nesvakidašnjim video spotom..." poverava autor Aleksandar Dujin.

„Pre svega želim da zahvalim svom dugogodišnjem prijatelju Dejanu Ruskom, bez čije finansijske podrške realizacja ovog video spota ne bi bila moguća. Takođe zahvaljujem Petru Stojanoviću, koji je osmislio plesnu koreografiju za ovaj spot i uspeo da celokupnu ideju teksta i muzike prikaže na najprikladniji mogući način. Bez prenaglašene energije takmičarskog plesa, dočarao je svu bajkovitost pesme Čarolija i pretvorio je u pitku retro priču, koja odiše lepotom klasičnog plesa koji je dodatno naglašen u crno-beloj produkciji spota", dodao je Dujin.

Vokalna solistkinja Nevena Reljin je u ovom spotu pokazla i savršen osećaj za ritam, pokret i estetiku plesa.

„Sve ovo ne bi imalo ovakvu težinu da Dušan Brković i Jovana Milanko nisu na najbolji mogući način shvatili moju ideju za scenario spota i realizovali sve to, kroz prizmu svog znanja, iskustva i genijalnosti. Nadamo se da ćete uživati uz pesmu i spot Čarolija makar onoliko koliko i svi mi, dok su pesma i spot nastajali ", zaključuje Aleksandar Dujin.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво