Читај ми!

Nikola Vranjković 28. decembra u Kombank dvorani

Dve godine nakon poslednjeg nastupa u Kombank dvorani, Nikola Vranjković i njegov bend će u istom prostoru održati tradicionalni prednovogodišnji koncert. Ovoga puta koncert će biti održan u utorak 28. decembra, sa početkom u 20 časova.

„Iz poznatih razloga prošle godine nismo mogli da odsviramo naš veliki decembarski koncert. Radujemo se novom susretu sa beogradskom publikom, prethodni koncert u Kombank dvorani bio je nezaboravan“, kaže Nikola uoči tog nastupa.

Pomenuti koncert održan pre dve godine, ostao je zabeležen na trostrukom albumu „Biološki minimum“ (Multimedia music) koji je Nikola Vranjković objavio krajem 2020. godine. U odnosu na taj nastup, postava benda doživela je jednu promenu, bas gitaru sada svira Miroslav Užarević Uža, nekadašnji član benda Goribor.

Ostatak benda je nepromenjen: osim Nikole, na bini Kombank dvorane 28. decembra pojaviće se bubnjar Vladan Božilović, Andrej Mladenović na perkusijama i gitaristi Danilo Nikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Ulaznice za ovaj koncert dostupne su na blagajni Kombank dvorane, na svim prodajnim Tiketsa, kao i na njihovom sajtu.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво