Читај ми!

Masimo, večeras na Tašmajdanu: Dođite da slavimo muziku i ljubav

Renomirani muzičar Masimo Savić, koji se može pohvaliti uspešnom 35-godišnjom karijerom, raduje se večerašnjem susretu sa publikom u Beogradu, nakon pauze duže od godinu dana.

Veseli me što ćemo se konačno družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom, kaže Masimo.

„Volim da nastupam u Beogradu, tu imam puno prijatelja. Spremni smo i bend i ja, sa nestrpljenjem očekujemo tu razmenu energije i emocija sa publikom u subotu uveče. Dođite da slavimo muziku, ljubav i najlepše emocije. Garantujem vam da ćemo dati sve od sebe“, poručio je proslavljeni umetnik.

Masimo Savić ima reputaciju jednog od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i decenijama potvrđuju brojne pozitivne kritike relevantnih muzičkih znalaca, ali i reakcije publike. Njegove pesme redovno su na vodećim pozicijama top-lista, a albumi su među najprodavanijim izdanjima.

Rečenica, koju je Masimo kreirao i rado je ponavlja u brojnim intervjuima koja glasi „Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije“ dočarava koliko ovog vanserijskog umetnika fascinira umetnost, u opšte a posebno svet muzike: „... budući da je to vrsta umetnosti koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet je čovek oseća, celog ga prožima i obuzima...“

Nakon uspeha hita Mali krug velikih ljudi, Masimo je nedavno objavio još jednu izuzetnu pesmu.

Numera Putujemo i kad stojimo emocijom i divnim stihovima već je osvojila srca publike i radijski etar.

Nakon večerašnjeg koncerta na Tašmajdanu, Masimo i njegov bend će 20. septembra nastupiti na Letnjoj sceni Palić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво