Читај ми!

„Vajtsnejk“ dobija novog člana, hrvatskog muzičara Dina Jelusića

Hrvatski muzičar Dino Jelusić poslednjih godina je izgradio zavidnu međunarodnu karijeru, a danas je stigla nova potvrda njegovog kvaliteta. Jedna od najpoznatijih rok grupa u istoriji, britanske legende „Vajtsnejk“, objavili su na društvenim mrežama da je Dino njihov novi član.

„Vajtsnejk“ je na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama objavio da će na proleće 2022. godine krenuti na turneju zajedno sa grupama „Jurop“ i „Foriner“, a uz raspored koncerata izrazili su i zadovoljstvo da je njihov novi član benda Dino Jelusić.

„Apsolutno sam oduševljen što mogu da pozdravim dolazak u grupu izuzetno talenotovanog Dina Jelusića. Pratimo ga još otkad smo pre dve godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svideti“, izjavio je Dejvid Koverdejl, frontmen grupe „Vajtsnejk“.

Jelusić je, naime, nastupao kao predgrupa „Vajtsnejku“ na koncertu u Zagrebu sa svojom grupom „Enimal drajv“, a, takođe, njihov gitarista Džoel Heksta svira sa Dinom u „Trans Sibirijan orkestru“.

Posle objave da će Dino Jelusić postati njihov novi član, usledili su brojni komentari obožavalaca „Vajtsnejka“, koji su pozdravili odluku što Jelusić dolazi u slavni bend.

„Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Dejvida Koverdejla nešto je o čemu svaki pjevač i muzičar moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Vajtsnejkom i kao što mi je sam veliki Koverdejl rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda“, napisao je Dino.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво