Читај ми!

Saška Janks: Žao mi je, ali nije mi žao

Saška Janks kroz objave na društvenim mrežama već danima vrlo vešto provocira svoje pratioce, tako da još niko nije otkrio ko je bio inspiracija za novi singl pod nazivom „Sori, not sori“. Ali je zato uputila vrlo jasnu poruku muškarcima i sa osmehom poručila ženama da onaj pravi uvek dođe.

Gostujući u Jutarnjem programu Saška Janks navodi da mnogi misle kako je ona misteriozna i tajanstvena zato što se jako malo zna o njenom privatnom životu, tako da se poklonici njene muzike uvek pitaju iz čega crpi inspiraciju za svoje pesme. 

Singl Sori, not sori se za veoma kratko vreme „zavrteo“ na radio stanicama u zemlji i regionu i Saška Janks sa zadovoljstvom kaže da je imala uključenja širom regiona, od Makedonije, Bosne i Hercegovine, do Crne Gore i svuda je naišla na dobar prijem i drago joj je da je u celoj ovoj situaciji na neki način uspela da spoji ljude.

Priznaje da je očekivala uspeh profesionalno, jer je ceo tim koji je radio na pesmi bio svestan da ima dobar proizvod u rukama, a videli su i da ljudi iz njihovog okruženja koji nisu muzičari jako dobro reaguju na pesmu.

Muziku i tekst pesme potpisuje Saška Janks, a saradnici su joj bili, kao i na prethodnoj, Ali, ali..., Filip Džonatan, Vladimir Jovan i Nikola Radivojević. U spotu se pojavljuju njeni saradnici i prijatelji među kojima je i Igor Simić.

„U spotu se pojavljuje u stvari ekipa koja je radila i na spotu i na pesmi, a Igor Simić, moj prijatelj i multitalentovani muzičar je radio kompletan video. U početku je imao neku drugu zamisao, ali sam ga nekim svojim idejama zamolila da krene u drugom pravcu, što je on takođe izveo perfektno“, dodaje Saška.

Osim toga, Saška otkriva i da ona i Igor Simić upravo rade na zajedničkoj pesmi. Što se drugih planova tiče, s obzirom na situaciju sa pandemijom, za sada postoje samo dugoročni i želja da sa pesmama koje su za ovo vreme uradili izađu pred svoju publiku kada se situacija popravi, nada se s proleća ili početkom leta kada se obavi vakcinacija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво