Читај ми!

Koncerti kvarteta fagota Beogradske filharmonije 22. i 23. oktobra

Novi u nizu koncerata kamerne muzike biće nastupi „Kvarteta fagota“ 22. i 23. oktobra od 20 časova u sali Beogradske filharmonije, najavili su iz ove ustanove.

Muzičari će predstaviti virtuoznost ovog instrumenta u raznim muzičkim stilovima, od baroka, do tanga, sve do modernih pravaca – džeza i bluza.

Kvartet fagota čine Nenad Janković, Sava Đurić, Dušan Petrović i Aleksandar Popović, koji će se potruditi da prikažu sve osobine fagota, prepoznatljivog kao veoma atraktivnog, pokretljivog i izuzetno virtuoznog instrumenta.

Sastav Beogradske filharmonije izvešće aranžmane dela u stilskom rasponu od baroka do savremene i popularne muzike.

U okviru sezone kamerne muzike u Filharmoniji, publika je već imala priliku da čuje Kvartet trombona i Ansambl duvača sa kontrabasom.

Za novembar Beogradska filharmonija najavljuje i koncert pikolo flaute, nove operske aranžmane za duvački ansambl i Kamerno veče Betovena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво