Читај ми!

Andre Riju, Ara Malikijan i Lara Fabijan - u Beogradu ipak 2021. godine

Svetski priznati violinisti Andre Riju i Ara Malikijan, kao i pop zvezda Lara Fabijan, neće održati koncerte ove godine u Beogradu, zbog i dalje veoma nepovoljne situacije u svetu sa korona virusom, saopštili su organizatori, koji najavljuju nastupe za maj, jun i novembar sledeće godine.

Muzičkim spektaklom, Andre Riju i „Johan Štraus" orkestar oduševili su publiku u maju 2019. u Areni. Isti je bio je zakazan za 25. novembra ove godine, ali se odlaže za godinu dana, za 10. novembar 2021, obavestila je koncertna agencija „Star prodakšn", zadužena za gostovanje muzičara u celom regionu. 

Zvanično obraćanje publici u Beogradu je uputio virtuoz na violini Riju:

„Zdravo, dragi moji prijatelji u Srbiji! Moj orkestar i ja smo se toliko radovali povratku u vašu lepu zemlju i nastupu za vas ove godine, ali sigurnost za vas, moje divne fanove, za moje muzičare i tim, koji su svi deo velike Andre Rieu porodice je na prvom mestu! Radujemo se da vas vidimo sledeće godine u Beogradu, zahvaljujemo se na strpljenju i molimo vas da ostanete zdravi".

Koncert libansko-jermenskog maestra na violini Ara Malikijan usled pandemije je bio odložen u martu, sledeći datum zakazan je za 14. oktobar na velikoj sceni Centra „Sava", a sada je organizator „Mjuzik star prodakšn" objavio datum 10. maj 2021. kao novi za održavanje koncerta, na istom mestu.

Javnosti je sada poznat zvanično i novi termin 26. jun 2021. i za pop zvezdu Laru Fabijan, čiji je koncert dva puta odlagan.

Lara Fabijan bi trebalo da sigurno ima koncert u Štark Areni 26. juna naredne godine, i to bi bilo njeno premijerno gostovanje u Srbiji. 

Organizatori navode da za sva tri koncerta nije potrebno menjati karte za nove datume, jer ulaznice automatski važe za aktuelne termine.

Saopštavaju da, na osnovu usvojene Uredbe Vlade Srbije o neiskorišćenim ulaznicama za otkazane ili odložene događaje, organizator može kupcu ponuditi da je iskoristi prilikom narednog održavanja događaja ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji, najkasnije do 31. decembra sledeće godine.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво