Odlučeno – Egzit od 13. do 16. avgusta

Potvrđeno je da će se muzički festival na Petrovaradinskoj tvrđavi održati od 13. do 16. avgusta. Kapacitet festivala biće prepolovljen od uobičajnih 55.000 posetilaca po danu, a ponovna prodaja karata počinje od 1. juna.

Nakon što se epidemija završila u većini balkanskih zemalja, predsednica vlade Srbije Ana Brnabić po preporuci Kriznog štaba zamolila je „Egzit“ da se ne otkaže, već pomeri na kasniji letnji termin.

Nakon dodatnih konsultacija, i zvanično su određeni novi datumi za obeležavanje 20 godina jednog od vodećih festivala sveta i „Egzit“ će se i definitivno održati od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

„Egzitov“ tim najavljuje i da će se ovogodišnje izdanje organizovati u bliskoj saradnji sa nacionalanim kriznim štabom Republike Srbije, a kao jedna od mera biće i smanjenje kapaciteta festivala na pola od uobičajnih 55.000 posetilaca po danu.

Biće zatvoreni i pojedini rovovi u kojima je inače smešteno preko 40 bina i zona, ali će najimpresivnija i najveća mesta na Petrovaradinskoj tvrđavi koja čine „Egzit“ legendarnim u svetskim okvirima, kao što su centralna Glavna bina, kolosalna Dens arena i kultna Nou slip bina, ali i još neke manje zone, ovog leta zajedno činiti svetsku prestonicu muzike.

Ponovno pokretanje prodaje ulaznica kreće 1. juna tačno u podne, dok će više detalja o programu, formatu, ali i svim opcijama za refundaciju za one kojima ne odgovaraju novi datumi, biti poznato već u narednim danima.

Festivalski tim je potvrdio i da je veliki broj izvođača već izrazio veliku želju da na tvrđavi nastupi ovog leta, a nakon što su mnogi od njih bili u izolaciji mesecima, „Egzit“ vide kao mogućnost da se konačno sretnu sa obožavaocima uživo.

 

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво