„Kaliopi fan art“ – ostanite kod kuće, pokažite talenat i osvojite nagrade

Makedonska pevačica Kaliopi poziva svoje obožavaoce da narednih dana ostanu kod kuće, učestvuju u takmičenju i osvoje interesantne nagrade.

Umetnici, kao i ostale javne ličnosti ulažu napore u podizanju svesti naroda u borbi protiv koronavirusa. Najvažnije od svega svakome od nas je da pomognemo time što prenosimo pravila za ostanak kod kuće, što pokazujemo prvenstveno svojim primerom.

Kaliopi u ovim danima kada nedostaje svojoj publici, kao i ona njoj, jedna je od prvih koja je počela da se obraća na socijalnim mrežama, animirala je ljude pesmom, razgovorom i tako im ponudila ljubav i optimizam u njihovima domovima.

Poštujući ljubav i povratni odgovor ljudi koji sa nestrpljenjem očekuju svako naredno uključenje, došla je na divnu ideju koju će u toku meseca realizovati sa svojim kreativnim timom.

Kroz pevanje, muziciranje, plesanje i crtanje na temu njenih pesama sa ponuđene liste Kaliopi – Karaoke organizuje se onlajn takmičenje pod nazivom Kaliopi fan art gde su učesnici njeni pratioci širom sveta.

„Dragi moji, minulih nekoliko sedmica pokušala sam da vas obojim sa mojim šarenim svetom satkanim od muzike i emocije, da vas bar virtuelno unesem u svoj dom. Htela sam na trenutak da vas odvojim daleko od svakodnevnice i sve loše da prevaziđemo pesmom“, navodi pevačica popularna širom regiona u objavi na mrežama i ističe da je shvatila kolike mogućnosti i kreativnosti poseduje svako od njenih obožavalaca.

„Uz pomoć svog tima osmislili smo mesto za vaše kreativne trenutke i istovremeno da budemo bliže iako smo udaljeni jedni od drugih, pod motom #ostanikodkuće. S nestrpljenjem očekujem vaše radove!“, poručila je Kaliopi obožavaocima pozivajući ih da sa njom podele svoje talente. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво