Kristina Jovanović, nova voditeljka emisije „Tri boje zvuka“

Četvrta sezona RTS-ove emisije „Tri boje zvuka“, po oprobanom receptu „tri bine + tri benda + tri numere“, predstaviće novine na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. U tome će veliku ulogu imati nova voditeljka, mlada glumica i pevačica Kristina Kika Jovanović.

Umetnost je oduvek činila važan deo svakodnevice 27-godišnje Beograđanke Kristine Jovanović. Glumačku karijeru počela je da gradi ubrzo po upisu Akademije umetnosti u Beogradu, ali note su u njen život došle mnogo ranije.

„Muzika je veliki deo mog života jer sam odrasla u porodici u kojoj svi nešto sviraju i pevaju. Propevala sam pre nego što sam prohodala. Nešto čime sam se bavila u slobodno vreme, iz hobija postepeno je preraslo u nastupe sa bendovima, to jest u posao, što me baš čini srećnom“, kaže Kika za Internet portal RTS-a.

Ozbiljniji ulazak u muzički svet označio je momenat kada je postala prateći vokal alternativnog rok benda „I-plej“ pod vođstvom Maje Cvetković. Sa bendom „Kika“ objavila je album Posledica puberteta.

Pevanje u grupi „I-plej“ Kristinu Jovanović dovelo je i do RTS-a, to jest emisije Tri boje zvuka.

„Jelena Vlahović, urednica emisije, primetila je moju energiju i pozvala me. Brzo smo shvatile da smo na istim talasnim dužinama“, navodi Kika.

Mlada umetnica kaže da joj svaki projekat donosi novo uzbuđenje, ali da je pred učešće u četvrtoj sezoni Tri boje zvuka bilo i malo straha i da se zbog toga spremala dugo: „Na svu sreću, ide dobro“.

Podršku ima od čitavog tima emisije. 

„Ekipa je fenomenalna. Prvog dana snimanja su mi pružili veliku podršku i skandirali moje ime kad god sam pogrešila. To mi je pomoglo da se opustim jer znam da iako pogrešim imam na koga da se oslonim“, kaže novopečena voditeljka dodajući da je bilo dosta smešnih situacija na snimanju i da će neke od njih gledaoci moći da vide u emisijama.

Komentarišući koliko je teško zameniti Bojana Perića, Kristina priznaje da je pred njom bio težak zadatak, ali naglašava da daje sve od sebe da bude dobar domaćin emisije. 

Ako se izuzme podela na žanrove, smatra Kika, muzika se deli iključivo na kvalitetnu i na manje kvalitetnu, tj. banalnu muziku koja možda promoviše neke loše stvari.

„U ovoj sezoni stvarno ćete čuti Tri boje zvuka – sve žanrove smo pokrili!“, poručuje Kristina.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво