Tejlor Svift srušila rekord Majkla Džeksona

Pop zvezda Tejlor Svift dominirala je na dodeli „Američkih muzičkih nagrada“, osvojivši priznanje i za umetnika godine i umetnika decenije.

Sviftova je na kraju večeri otišla kući sa čak šest nagrada, čime je njihov broj u vitrini porastao na 29, što znači da je postala apsolutni rekorder, pretekavši Majkla Džeksona sa 24.

Dobitnik nagrade za umetnika decenije bio je poznat mnogo pre sinoćne dodele, ali je pop zvezda osvojila najbitniju nagradu za umetnika godine i to u konkurenciji Drejka, Arijene Grande, Halsi i Post Malouna.

„Prethodnih 12 meseci su mi podarili neke od najboljih ali i najtežih trenutaka u životu“, rekla je pevačica primajući nagradu.

Tejlor Svift je proteklih meseci u medijima ne samo po svom muzičkom angažmanu, već i po svađi sa poznatim menadžerom Skuterom Braunom i svojom bivšom izdavačkom kućom oko prava na šest albuma koje je snimila sa njima.

Tinejdžerka Bili Eliš nastavila je sjajnu godinu sa nagradom za najboljeg novog umetnika. Sedamnaestogodišnjakinja nije krila emocije dok je preuzimala nagradu – drugu te večeri, nakon što je pokupila priznanje za najboljeg alternativnog rok umetnika.

Reper Post Maloun, koji je imao čak sedam nominacija, osvojio je priznanje za najbolji rep/hip-hop album za Hollywood's Bleeding.

Jedna od favoritkinja večeri, pop zvezda Halsi, osvojila je nagradu za najbolju pop-rok pesmu za hit Without Me, dok je Keri Andervud pokupila priznanja za najboljeg kantri umetnika i najbolji kantri album.

Ceremoniju dodele otvorila je Selena Gomez, kojoj je ovo bio prvi uživo nastup u poslednje dve godine, od kada se podvrgla transplantaciji bubrega 2017, a naknadno i borila sa anksioznošću i depresijom.

Tokom svečanosti brojni umetnici su nastupili, a jedan od vrhunaca večeri bilo je pojavljivanje Toni Brekston sa njenim kultnim hitom Un-Break My Heart, koji je proslavio 25 godina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво