Biserin opus sada i na vinilu

Nakon CD-a sa najvećim hitovima legendarne umetnice Bisere Veletanlić, koji su zajedno objavile dve najveće regionalne diskografske kuće PGP RTS i Jugoton-Kroacia rekords, pesme su objavljene i na vinilu.

Biseru ali i nesvakidašnju vinil ploču ljubičaste boje, videće i čuti posetioci predstojećeg sajma „Media market“, u petak 25. oktobra.

„Promocija ovog izdanja je zakazana za 25. oktobar, sa početkom u 17 sati i biće upriličena na Beogradskom sajmu u okviru Sajma medija 'Media market'. Nakon Zdravka Čolića i
Bajage, PGP RTS i 'Kroacia rekords' objavili su kompilacijski CD i vinil jedne od najvećih i najuspešnijih dama eksJU muzičke scene, Bisere Veletanlić. Na jednom mestu objavljeno je 20 njenih vanvremenskih hitova, što je jedinstvena prilika za sve poklonike dobre zabavne muzike i evergrina“, kaže Vladimir Graić, direktor PGP RTS.

Od sada i na ljubičastom vinilu poštovaoci ove voljene umetnice, mogu uživati u njenom
čarobnom i raskošnom glasu. Na luksuznom izdanju Kroacia rekordsa nalazi se jedanaest večnih hitova, među kojima su Zlatni dan, Milo moje, Što još nikom nismo dali, Ručak za
dvoje, Jedno leto kasno
i drugi.

Ovo izdanje,180 gramski vinil u boji, donosi i „kod za skidanje“ MP3 verzije albuma, kao i autogram kartu.

Bisera Veletanlić je „zlatna nota“ ovih prostora, a oduvek su je odlikovali velika darovitost, posebna harizma i šarm.

„Jedna i jedina Bisera ovdašnje muzičke scene. Nekome je ime sudbina, a nekome u imenu sve zapisano. Njeno je dobro za bisernu karijeru, zlatan glas, lice sa krupnim svetlim očima, razoružavajućim osmehom i britkim jezikom. Postoji još nešto, tako retko: drugar koji nikad od vas ništa nije tražio. Taj biserni trag je dug, poučan i važan“, napisao je između ostalog muzički kritičar Peca Popović na koricama ovog specifičnog muzičkog izdanja.

Vreme i ljudi su pesme Bisere Veletanlić odavno svrstali u muzičke antologije, a sada će one po ko zna koji put ogrejati mnoga srca i zasvirati osim na CD- u i na gramofonu. One su svojevrsna riznica jedne autentične umetničke čarolije. Jednog života bogatog pesmama.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво