Posthumni singl i album Avićija

Novi singl „SOS“ švedskog di-džeja Avićija, koji je tragično u 29. godini preminuo prošlog aprila u Omanu, biće objavljen u narednu sredu. Album, naslovljen „Tim“, izaći će 6. juna.

„Kada je Tim Bergling preminuo 20. aprila 2018. bio je blizu završetka novog albuma. Ostavio je kolekciju skoro završenih pesama, zajedno sa notama, imejl prepiskama i porukama o muzici“, navela je Avićijeva porodica.

Sav prihod od singla i albuma ići će fondaciji Tim Bergling, osnovanoj nakon smrti slavnog di-džeja u cilju borbu protiv mentalnih bolesti i samoubistava.

„Tekstopisci sa kojima je Tim sarađivao na ovom albumu nastavili su da rade i posle njegove smrti kako bi se njegova vizija obistinila“, navela je porodica.

U saopštenju se takođe ističe da je njihova želja bila da sa obožavaocima širom sveta podele njegovo stvaralaštvo.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво