Novi singl „Arktik mankiza” opet na vinilu

Ono što je u julu uradila sa prethodnim singlom "Crying Lightning" - objavila ga na vinilu u humanitarnim prodavnicama Oksfam - engleska grupa „Arktik mankiz” će ponoviti 16. novembra sa novim, "Cornershop".

Alternativni rok sastav iz Šefilda, "Arktik mankiz", saopštio je da će novi singl "Cornershop" na vinilu prodavati u humanitarnim radnjama Oksfam, objavio je "Nju mjuzikal ekspres" (NME).

Singl će biti dostupan od 16. novembra, i pratiće ga šifra koja će kupcima omogućiti da sa Interneta kopiraju MP3 format pesme "Cornershop", kao i druge numere koje će se naći na vinilu.

A naći će se tri nove pesme za "B" stranu: "Catapult", "Sketchead" i "Fright Lined Dining Room".

Engleska grupa je navela i da je u pojedine omote ubacila "zlatne ulaznice" za predstojeću rasprodatu turneju koju će održati po Velikoj Britaniji.

Bend "Arktik mankiz" je i prethodni singl, "Crying Lightning" sa albuma "Humbug", objavio u julu na vinilu i pustio ga u prodaju putem Oksfamovih prodavnica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво