Zahuktavaju se pripreme Tijane Bogićević za „Evrosong“

Tijana Bogićević, predstavnica Srbije na „Evrosongu“, otkrila je da pripreme za „Pesmu Evrovizije“ uveliko teku i da uzbuđenje raste. Pesmu ćemo čuti u subotu, a Tijana ističe da nije uplašena i da će scenski nastup biti odličan.

Захуктаваjу се припреме Тијане Богићевић за „Евросонг“ Захуктаваjу се припреме Тијане Богићевић за „Евросонг“

„Još otkad sam bila mala, 'Pesma Evrovizije' je bila veliki događaj. Naravno da je velika čast što predstavljam svoju zemlju. Da li se nadam pobedi – da, naravno, ali mi je fokus samo na onome što treba da radim. A to je pevanje. Uspeh je da nas najbolje predstavim, što ću svakako učiniti“, istakla je naša predstavnica na druženju sa novinarima, koje je večeras održano u Galeriji RTS-a.

Govoreći o muzici koja se proteklih nekoliko godina mogla čuti na „Evrosongu“, Bogićevićeva je iznela svoju procenu da kvalitet jeste pao, ali ne samo na tom takmičenju već u celom svetu.

„Takvo je vreme sada. Bitniji je vizuelni doživljaj od muzike. Scena i kostimi svakako jesu važni, ali ipak, na kraju uvek pobedi najbolja pesma“, dodaje Tijana.

Naša predstavnica navodi da ne oseća strah, jer se pevanjem bavi ceo život: „Ne plašim se, odlično ćemo se pripremiti. Scenski nastup će biti dobar i bitno mi je da je pesma odlično snimljena i da super zvuči. Ostalo – kako bude“.

Tijana bi pesmu In Too Deep svrstala u pop žanr, a ističe da joj je bliska i da voli takav stil.

„Bićete zadovoljni", sa sigurnošću poručuje Bogićevićeva.

Javnost je već imala priliku da čuje najavni deo numere, a u subotu će biti predstavljena cela kompozicija. Ovih dana će biti objavljen i spot, otkrila je Duška Vučinić, šef Službe za pi-ar i korporativni imidž RTS-a.

Autori ovogodišnje srpske pesme su muzički producenti, kompozitori i osnivači "Symphonix International"-a Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder. Kao autori radili su na mnogim projektima, a na „Pesmi Evrovizije“ ostvarili su uspehe i bili deo tima koji je 2014. godine pobedio na takmičenju sa Končitom Vurst i pesmom Rise Like a Phoenix.

Takmičenje za 62. „Pesmu Evrovizije“ će se održati u Kijevu, u Ukrajini. Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, veliko finale je 13. maja, a RTS će direktno prenositi sve tri večeri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво