„Balkanska vila” u Beogradu

Atraktivna pevačica Emina Jahović predstaviće publici, 25. oktobra u Centru „Sava”, hitove sa prethodna tri albuma. RTS će snimati koncert u HD tehnologiji.

Posle skoro decenije rada, "Balkanska vila" Emina Jahović, konačno će održati prvi solistički koncert u Beogradu u Centru "Sava", 25. oktobra 2009. godine.

Emina će predstaviti publici hitove sa prethodna tri albuma, a producenti najavljuju atraktivan scenski nastup i koreografije.

Šarmantna pevačica je povodom koncerta rekla da je veoma uzbuđena povodom njenog prvog koncerta u Beogradu.

"To je zapravo moj prvi koncert u Centru "Sava". Dok sam živela u Novom Pazaru nekako sam uvek maštala o danu kada ću spakovati kofer za Beograd da bi mogla da upišem i završim fakultet kao i moj otac i moja majka. A onda sam se u njega i zaljubila baš kao i svi ostali. Stoga je Beograd logična i prva destinacija da se približim svojoj publici. Nakon toga biće to sigurno moj rodni grad Novi Pazar", najavila je Emina.

Produkciju zvuka i slike kao i kompletnu tehničku podršku pružiće Megaton produkcija.

RTS će snimati koncert u HD tehnologiji što će biti prvi koncert nekog izvođača u Srbiji koji će imati najsevremeniji audio-video zapis.

Beogradski nastup ujedno je i najava serije koncerata koje će Emina narednih meseci održati po Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Za sve vatrene fanove snimak sa koncerta biće pretočen u DVD izdanje koje će izdati PGP RTS-a. Disk će se pojaviti na tržištu do kraja godine, a snimak koncerta biće emitovan tokom Novogodišnjih praznika na programima RTS-a. Koncert organizuju Blue Sound-a i Emy Production.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво