Читај ми!

U trećoj sezoni Radio Mileva zadaje još brži i otkačeniji ritam

Beogradska publika imala je priliku da pogleda prve dve epizode treće sezone serije „Radio Mileva“ autora Nebojše Garića. Novih pedeset epizoda stiže na Prvi program RTS-a od 11. oktobra.

Nastavak priče o dobrim komšijama u Rankeovoj 12 je spreman. Publici su se predstavili novi zanimljivi junaci, a srdačno ih je dočekala stara uigrana ekipa.

„Mislim da je upravo to taj iks faktor koji osvaja publiku i dolazi do nje, a to je ta sinergija naša dok snimamo. Mislim da je do ekipe koja je stvarno homogena od samog početka i mislim da je ključni faktor u svemu tome naša najdivnija Olga Odanović koja zadaje ritam lagani i pitki“, ističe Anđelka Prpić.

A ritam koji će glavna junakinja Mileva zadati u novoj sezoni biće još brži i otkačeniji. Odluke kao i uvek donosi srčano i time u ceo komšiluk unosi humor i zabunu.

„Al' ona je prosto takva, brzo misli, brzo radi, uskoči u hladnu vodu, pa šta bog da. Ali sve radi iz dobre namere i mislim da svi likovi u Milevi sve rade iz dobre namere. Tako da ima mnoštvo preokreta i odluka koje su i duhovite i tragikomične i mislim da će publika stvarno uživati u ovoj sezoni“, očekuje Olga Odanović.

Mileva je na male ekrane vratila stari format igrano-humorističke serije, namenjene celoj porodici. Njen najveći kvalitet su, kažu autori, prave vrednosti koje promoviše.

„Čini mi se da ima svoje lepo trajanje i da će trajati. Komedija je nekako nepravedno zapostavljena i na filmu i na televiziji, smatra se lakšim žanrom. A nisam siguran, teško je nasmejati ljude“, napominje Nikola Kojo.

Režiju potpisuju Dejan Zečević i Elmir Jukić. Serija će se od 11. oktobra emitovati svakog radnog dana posle Dnevnika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво