Читај ми!

Harison Ford: Indijana Džouns 5 će vas oduvati!

Uprkos tome što je do juna 2023. godine i najavljene premijere novog filma o Indijani Džounsu ima još mnogo, uzbuđenje je već počelo da raste. Kakav će biti peti deo sage o čuvenom arheologu, publici je već otkrio Harison Ford.

Posle pomeranja rokova i odlaganja završetka filma, novi nastavak priče o najpoznatijem arheologu završen je u februaru. Sada je, na velikoj „Diznijevoj“ izložbi D23 expo, premijerno prikazan trejler za peti deo franšize Indijana Džouns.

Legendarni američki glumac Harison Ford, koji je još jednom oživeo voljenog arheologa, u emotivnom govoru istakao je da je reč o sjajnom filmu.

„Hvala vam što ste ovaj film učinili tako neverovatnim iskustvom za sve nas. Veoma sam ponosan što mogu da kažem da je ovo fantastično i to je jedan od razloga zašto je Indijana Džouns o misteriji i avanturi, ali i o srcu“, rekao je Ford.

Osamdesetogodišnji umetnik, gotovo kroz suze, opisao je nastavak kao film koji će oduvati gledaoce i naglasio da je oduševljen što je ponovo bio deo Indijane Džounsa i dodao: „Možda... to je to, neću više padati zbog vas!“.

U trejleru za film, koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima sledećeg leta i još se vodi kao Indijana Džouns 5, prikazan je profesor i arheolog kako pretura po misterioznim arhivama i pokušava da poduči svoje učenike.

Uzimajući u obzir činjenicu da je prethodni film o Indijani Džounsu izašao 2008. godine, kao i mogućnost da ćemo Forda poslednji put gledati u ovoj ulozi, uzbuđenje je već ogromno među obožavaocima franšize.

Zbog toga ne čudi da se piše i priča o brojnim specijalnim efektima koje možemo da očekujemo, kao i teorije o scenariju koji uključuje naciste, oštroumne dosetke, misterije smeštene u egzotične delove sveta i toliko toga još.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво