Читај ми!

U seriji „Jedini izlaz“ gledamo Milenu Predić na kakvu nismo navikli

Serija „Jedini izlaz“ koja se na Prvom programu RTS-a emituje vikendom, već posle dve epizode je osvojila publiku. Mada je istoimeni film prikazan početkom godine u bioskopima, seriju je pratilo više od milion i dvesta hiljada gledalaca. Među sjajnom glumačkom ekipom, pojačanom i kolegama iz regiona, je i glumica Milena Predić.

Anđelku Prpić i Milenu Predić publika je navikla da gleda u drugačijim ulogama. U seriji Jedini izlaz, pak, Milena tumači lik advokatice Maše, jedne opasne, moćne žene i manipulatorke.

Gostujući u Jutarnjem programu Milena ne krije zadovoljstvo što je serija naišla na tako dobar prijem i navodi da se glumci, u suštini, dva puta raduju. Jednom kada rade na projektu, kada ga stvaraju i snimaju, a kada prođe godinu, godinu i po dana, dolazi ta druga radost kada se film ili serija emituje i kada kolege i obična publika daju svoj pozitivan utisak.

„Ja sam zaista bila zadovoljna i filmom, a ovo sada je ipak dramaturški mnogo preciznije i priča dublje ulazi u taj psihološki triler. Igram drugačiju ulogu i znam da nisma prvi izbor za ovakve likove, ali radujem se što sam uz pomoć kolega, i Anđelke i Nikole Ristanovskog uspela da dočaram ovaj lik“, kaže sagovornica Bojane Marković.

Osim zadovoljstva što je publika sa velikim interesovanjem i odobravanjem prihvatila seriju Jedini izlaz, Milena Predić se raduje i ponovnom susretu sa pozorišnom publikom posle godinu dana pauze, a koja je očekuje na premijeri nove predstave u Bitef teatru, koprodukciji lazarevačkog „Plus teatra“ i Bitef dens kompanije, po romanu Barbi Marković Izlaženje.

Publika će imati priliku da gleda Milenu u još jednoj seriji, seriji Branilac koju režiraju Gojko Despotović i Jelena Svetličić, a koja govori o ubistvima i tragičnim događajima opisanim u knjigama advokata Filote File i Veljka Guberine. Milena se pojavljuje u jednoj od devet epizoda i tumači ulogu supruge čoveka koji je optužen za ubistvo i silovanje.

„Vrlo autentičan scenario zato što je u stvari rađen po istinitim događajima. A to kako život namesti stvari, tako ni jedan pisac ne može da napiše. Uživali smo. Snimili smo već, a ja tumačim jednu tradicionalnu ženu iz tog perioda kojoj se srušio svet, pogotovo u tako maloj sredini. Bilo je jako lepo i zanimljivo na snimanju i radujem se jer će ta serija doneti nešto novo vašoj publici“, kaže Milena Predić na kraju gostovanja u Jutarnjem programu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво