Читај ми!

Finale AMVA 2020 festivala na RTS

U subotu 24. aprila i nedelju 25. aprila u 22:30 na RTS-u 3 će se emitovati finalne emsije serijala Muzzik video 2020 posvećene Festivalu kratkog muzičkog filma ADRIA MUZZIK VIDEO AWAARDS 2020. Voditelji programa su Jovana Blagojević i Miloš Vlalukin.

Regionalni festival AMVA 2020, koji vrednuje umetnička ostvarenja muzičke i filmske i video produkcije stigao je do velikog finala. Selekcioni žiri nominovao je najbolje spotove u 16 kategorija od preko 3.000 produciranih muzičkih spotova u periodu od 2018. do 2020.

Gledaoci muzičkih tv kanala su glasali za naljbolje nominovane spotove na sajtu www.muzzik.tv.

 

U subotu i nedelju u 22:30 na RTS 3 videćemo najbolje plasirane spotove i pobedničke radove. Video porukama obratiće nam se aktuelne i buduće zvezde nove regionalne scene, nominovani i pobednici AMVA 2020.

Da li „gitare pobeđuju" otkrićemo u ovim specijalnim 90 minutnim emisijama festivala koji pokriva najpopularnije žanrove od hip-hopa, popa, EDM-a, indi, roka do fjužn selekcije.

AMVA 2020. pokazuje da kreativnost muzičkih i filmskih umetnika pandemija nije mogla da ugasi. Najnoviji video radovi nagoveštavaju da nas očekuje burna koncertna sezona i velika kreativna borba za pozicije u novom muzičkom poretku.

Solidarnost filmskih i video stvaralaca prema kolegama iz muzičke industrije je gotovo neverovatna. To se vidi u prikazanom produkciono-kreativnom nivou ostvarenja, koja daleko prevazilaze realne budžete za realizaciju spotova u vreme pandemije a bez koncerata.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво