Читај ми!

Vojin Ćetković o preispitivanju života u „Tajnama vinove loze": Najbolje vino nekad - nije najbolje

Nova serija „Tajne vinove loze" je porodična drama, srpska saga o dve porodice, priča o vinu, ljubavi, tajnama iz prošlosti, novcu, prevarama...

Nova serija se emituje od subote, 23. januara, svakog dana na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 20 sati. Vojin Ćetković tumači ulogu Vuka, naslednika vinarije. 

„Ja sam gledao neku radnu verziju pre kolor-korekcije i konačne montaže. Bio sam zadovoljan, a sad... Videćemo!", rekao je, gostujući u Beogradskoj hronici Vojin Ćetković.

Vuk,čiji lik Ćetković tumači, je čovek u fazi dubokog analiziranja svog života. 

„To je čovek koji u svojim godinama pokušava da se preispituje. Bez obzira što je uspešan, što je napravio vinariju i što je ta vinarija jedna od najboljih, a vino jedno od najprodavanijih, ipak, duboko nezadovoljstvo u tom čoveku ga natera da dobro razmisli da li je ostvario svoj životni cilj", ispričao je glumac.

Dodaje da je Vuk shvatio da i to vino nije baš najbolje, da ne živi sa ženom koju voli, i da, kako kaže, Vuk pokušava da resetuje život i krene iznova.

„Kada je reč o tajnama, prilično je zamršena radnja. Mislim da će gledaocima biti jako zanimljivo da prate seriju", rekao je Ćetković.

Glavnu žensku ulogu u seriji tumači Sloboda Mićalović. Tu je još oko 120 glumačkih imena, među kojima su Anita Mančić, Milica Zarić, Vanja Nenadić, Nebojša Milovanović, Jovo Maksić...

Vojin je na kraju rekao da želi da istakne da serija, između ostalog, ima za zadatak i da „drži ljude kućama".

„Zahvaljivali smo se (tokom pandemije) lekarima naravno, zahvaljivali smo se ljudima koji rade u supermarketima, onima koji rade na televiziji, a niko se nije zahvalio glumcima. Siguran sam da je zahvaljujući glumcima i gledanosti naših serija, spaseno hiljade života", emotivno je zaključio Ćetković.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво