Читај ми!

Serija „Kosti“ ovog vikenda ubacuje u višu brzinu

Prve dve epizode serije "Kosti" oduševile su publiku i kritičare. Seriju je pratilo više od milion i tristahiljada gledalaca koji sa nestrpljenjem čekaju nastavak priče drugog dela banjalučke trilogije.

Brutalno dobra serija, surova realnost na Balkanu. Serija koja izbija vazduh iz stomaka. Kakva serija? Kakvi glumci? Komentarisali su gledaoci na društvenim mrežama prve dve epizode banjalučke serije „Kosti".

Hvalili su potresnu priču koja se poklapa sa sudbinama mnogih ljudima na ovim prostorima. Sjajnu glumu i posvećen rad cele ekipe predvođene scenaristom Nikolom Pejakovićem i rediteljem Sašom Hajdukovićem.

„Nekako smo bili iskreni i pokušali smo da dosegnemo neku čistu emociju, nadam se, a i vidim da je dobar deo ljudi to prepoznao", istakao je reditelj Saša Hajduković.

Kosti su već u prvim epizodama donele maestralne uloge. Od Koste Govoruše tihog u svojoj patnji koga tumači Jovo Maksić, do bezočnog biznismena Nikole Rakočevića i do moćnika iz senke engleza Dragana Mićanovića.

Glumačke zvezde, ali i nova generacija glumaca šansu za tanano oslikavanje najrazličitijih sudbina iskoristili su "do kosti" i pred gledaoce doneli život opterećen izbeglištvom, siromaštvom, život pun nemoralnog prisvajanja i političkih mahinacija.

„Ne bih previše otkrivao šta će se dešavati u narednim epizodama. Nekako je zamišljeno da su ove prve tri, prvi čin, tek početak priče. U naredne tri priča dobija neko novo ubrzanje i eksplozivnost kakvo nije bilo u prvim epizodama", rekao je reditelj Saša Hajduković.

Posle milion i tristahiljada gledalaca Kosti ovog vikenda ubacuju u višu brzinu.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво