Читај ми!

Slučaj porodice Bošković - serija za sve generacije u kojoj će se mnogi prepoznati

Publika je sinoć upoznala Boškoviće, obično-neobičnu porodicu koja živi skromno u iznajmljenom stanu u Beogradu. Sitkom je počeo da se prikazuje na Prvom programu RTS-a, i emitovaće se radnim danima od 20 sati.

Silma, kao jedan od najmlađih članova ekipe koja je radila na seriji Slučaj porodice Bošković, kaže da je prvu epizodu gledala u porodičnom okruženju. 

„Jako im se svidelo, jako su lepi komentari, ne samo od strane porodice nego i prijatelja i od ljudi koje ne znam koji su mi se javljali na Instagramu i preneli da je serija super i baš mi je drago", rekla je, gostujući u Jutarnjem programu glumica Silma Mahmuti.

Glumac Đorđe Kadijević kaže da prvu epizodu odgledao sam.

„Posle su me zvali porodica, prijatelji i kolege sa klase, i komentari su stvarno dobri. Dobri i za glumu i za kompletnu seriju, i svi su potencirali tu reč - 'porodica'. Znači konačno, porodična serija koja može da se gleda i u podne i u osam uveče, sa svima iz porodice, sa bakam i dekama, sa decom... Uzeli smo sve generacije u obzir", rekao je Đorđe.

Silma, upoređujući svoju porodicu sa Boškovićima, dodaje da je ona u svojoj porodici najstarija, a da u seriji glumi mlađu sestru.

„Moram da trpim Velibora, a iako sam oduvek želela da imam starijeg brata, on mi je tu želju ubio", rekla je šaljivo glumica.

Đorđe dodaje da će u seriji mnogi moći da prepoznaju sebe, ili bar svoje ukućane.

Kaže da je za njega, kao studenta treće godine dramskih umetnosti, učešće u ovoj seriji bilo od ogromnog značaja, posebno imajući u vidu da u Boškovićima glumi veliki broj iskusnih i poznatih glumaca.

„Uživao sam, naročito kad sam video Branku Katić i Anicu Dobru, to su mi idoli iz vremena kada sam bio mali i nekkao mi je bilo nestvarno da ja sad sa njima delim kadar i da razgovaram sa njima. Osetio sam tremu skoro kao pred prijemni na fakultet", iskren je Kadijević.

Silma pohađa srednju medicinsku školu.

„Meni je gluma lepa i zanimljiva mi je, ali ne vidim sebe da se time bavim. Ali mi je drago da sam iskoristila ovu priliku, i što sam pokušala", rekla je Silma.

„Desetak godina unazad nismo imali dobar sitkom kod nas ili seriju uz koju možeš da se opustiš, previše je serija krimi žanra, trilera, krenuli smo u to ponavljanje. Mislim da će ovo biti osveženje za televizijski program, gde možeš da se malo smeješ, da uživaš, da osetiš ljubav i povezanost sa likovima iz serije", zaključio je Đorđe.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво