Читај ми!

Gordan Kičić: Poslednja epizoda donosi ozbiljne preokrete za Radisavljeviće

Uoči emitovanja poslednje epizode serije „Mama i tata se igraju rata“ Gordan Kičić otkriva da završnica donosi važne preokrete za Radisavljeviće, ali i one oko njih.

Večeras će se otkriti neke važne tajne za likove serije Mama i tata se igraju rata.

Kreator serije Gordan Kičić najavljuje ozbiljne preokrete: „Publika će dobiti nešto što ne može da pretpostavi i nešto što je u stvari glavna ideja i zaplet serije. Mislim da ćemo ostaviti otvoren taj kraj i videćemo šta će se dalje dešavati“.

Svaku epizodu do sada je pratilo više od 1.200.000 gledalaca, svih generacija. Ovoliku popularnost serije Kičić nije očekivao, ali joj se potajno nadao. 

„Informacije su iz nedelje u nedelju bile sve veće i veće, kako se publika iz nedelje u nedelju okupljala ispred televizora da vidi šta će se dešavati sa porodicom Radisavljević“, istakao je Kičić dodavši da se nada da će i večeras gledanost biti fenomenalna.

Glumac i reditelj podseća da je nedavno bila godišnjica premijere filma Realna priča koji je pretočen u ovu seriju.

„Godinu dana posle premijere završava se i emitovanje serije. Ja sam u ovome poslednje tri, možda čak i skoro četiri godine aktivnog bavljenja ovim projektom i pravo da vam kažem, nagrada je stvarno velika. Presrećan sam što je publika doživela ovu seriju na pravi način“, objašnjava Gordan Kičić.

Ideja je bila da se prema likovima, kaže Kičić, postavimo u istoj ravni, da ih ne preziremo, niti veličamo. 

„Pokušali smo da ispričamo celu priču što iskrenije, što tačnije i što emotivnije sa kometarima na stvrnost. Publika je prepoznala ljude sa svakodnevnim problemima u komičnim situacijama gde ništa nije crno-belo, gde svi junaci imaju i mane“, ocenio je gost Jutarnjeg programa.

„Čini mi se da smo uspeli u svim našim naumima – pisci, ja i Vlada Tagić kao reditelj sa mnom. Vrlo sam srećan i ponosan“, zaključio je Kičić i potvrdio da ima mesta za nastavak priče o porodici Radisavljević.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво