Nema više brenda "20th Century Fox", ukinuo ga „Dizni“

Najpoznatije ime filmske produkcije "20th Century Fox", nastalo je 1935. godine. Iz njegove čuvene produkcijske radionice gledali smo filmove „Titanik“ i „Avatar“, kao i poznate tv serije, „Simpsonovi“, „Betmen“...

Tokom prošle godine kompanija „Dizni“, koja u svom vlasništvu ima „Lukasfilm“ i „Marvel studio“, kupila je veliki deo Foks TV-a za 71,3 milijarde.

Početkom godine "20th Century Fox" preimenovan je u "20th Century Studios", a neki su smatrali da kompanija „Dizni“ želi da se distancira od desničarske mreže Fox News Ruperta Mardoka.

Televizijski studio "20th Century Fox Television" preimenovan je u u "20th Television", a studiji ABC Studios i ABC Signature Studios u ABC Signature, a Fox 21 Television Studios u Touchstone Television.

I u "20th Century TV" filmovi su zadržali prepoznatljivi zvuk fanfara i logotip sa reflektorom.

Kako je istakao Kreg Haneks, predsednik televizijskih studija „Dizni“, nova imena i logotipi studija ukazuju na novi početak za ABC Signature, 20th Television i Touchstone Television.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво